ВІРТУАЛЬНИЙ
ТУР


Ужгород
Лондон
Нью-Йорк

 
 

Вітаємо Вас на сайті готелю «Ужгород»

Закарпаття...Мальовничі краєвиди... Ужгород... Саме тут, у 1966 році, відкрив свої двері готель "Ужгород". Фешенебельний фасад, мармурові сходи, блиск розкішних люстр - все це викличе у Вас неперевершений сплеск емоцій та вражень.

Готель "Ужгород" - це сучасний, елегантний готель, гармонійне сплетіння величних інтер'єрів та комфорту. Тільки з вікон нашого готелю Ви зможете оцінити всю красу Українських Карпат, мальовничий Ужгород та єдину в Європі найдовшу липову алею.

Готель "Ужгород" знаходиться у самому центрі, на перетині ділової, культурної та історичної частини міста, на лівому березі річки Уж. Вдале розташування дає змогу нашим гостям швидко і легко дістатися з готелю до аеропорту, залізничного вокзалу, виставкових центрів та інших бізнес-об'єктів.

Отримайте задоволення від комфорту, про який Ви мріяли, насолоджуйтесь витонченим інтер'єром та пориньте у нескінченне враження спокою і затишку. 128 комфортабельних номерів, оснащених усіма зручностями: ванною кімнатою, феном, кондиціонером, кабельним ТV, телефоном, міні-баром та Інтернетом.

А сніданок - шведський стіл, який входить у вартість номеру, із запашною кавою та свіжими круасанами додасть сил та енергії на цілий день.

Вишукане та вміле поєднання класики і сучасних технологій, наявність багатьох послуг, які відповідають вимогам світових стандартів, повністю задовільнять найвибагливіших клієнтів.

Зробіть Ваше перебування у готелі "Ужгород" дійсно незабутнім та приємним. Заглибтесь в атмосферу розкоші та комфорту.

Готель "Ужгород" чекає на Вас!



 
 
Віртуальний тур